Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj romansu su otpočeli u martu ove godine, a budući da sportista ima profesionalni angažman u Sevilji, Anastasija često boravi kod njega, zbog čega ne smatra da imaju vezu na daljinu.

"Pa, naša veza nije na daljinu.Ja sam često u Španiji, kao što možete i da vidite po mojim društvenim mrežama. Dolazim u Srbiju kad imam poslovne obaveze, to mi je sad, naravno, prioritet. Kad imam nešto ovde, onda moram da se vratim. Čim završim obaveze u Srbiji, odem u Španiju", rekla je za "Informer" ćerka folk zvezde Cece Ražnatović i dodala:

"Ne znam kako se to oficijelno kreće u zajednički život. Ja sam tamo sa njim, Nemanja i ja živimo u istoj kući u Španiji. Nazovite to kako želite, ali ja živim tamo kad sam tamo."

anastasija raznatovic
ATA / Antonio Ahel 

Kad god boravi u Srbiji, Anastasija obožava da provodi vreme sa bratancem Željkom, sinom svog brata Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdane. Budući da je najmlađi u porodici, pevačica priznaje da Željku svi povlađuju i da im je on centar sveta.

"Željko je strašno razmažen, svi mu sve dopuštaju, maksimalno koristi to što mu je dozvoljeno i što je jedino dete. Željko kada god vidi pevačicu njemu je to asocijacija na mamu i mene. On viče: 'Ceca, Tasa'. Zna moje pesme, jako je muzikalan", sa osmehom je ispričala Anastasija.

Ona sada redovno nastupa kako u regionu, tako i u Evropi, ima brojne hitove, ali i dalje ostaje pri stavu da još nije vreme da snimi duet sa mamom Cecom Ražnatović.

Anastasija čestitala Ceci rođendan
ATA / Antonio Ahel 

"I dalje sam pri stavu da nije vreme za duet, bez obzira na to što mi je ona mama. Nisam dostigla taj nivo, za sada se još uvek gradim, ne žurim nigde", rekla je pevačica za pomenuti medij.

Anastasijin dečko Nemanja je, inače, pevačicinu porodicu upoznao u maju ove godine, nakon dva meseca njihove veze, kada je došao u Srbiju povodom njenog 24. rođendana. Tada su proveli nekoliko dana zajedno u Beogradu, a tom prilikom uhvaćeni su i u jednom tržnom centru. Te fotografije pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Paparazzo Lov // DNK Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u tržnom centru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna