U jednom od retkih zajedničkih intervjua, koji su sada dali za "CBS Mornings", slavni glumac Džordž Kluni i njegova supruga, advokatica Amal Kluni, govorili su o svom upoznavanju, odnosu u braku, kao i o naslednicima.

Par se venčao 27. septembra 2014. godine, a u junu 2017. dobili su blizance Elu i Aleksandra. Dok nije upoznao lepu Amal, Kluni je važio za večitog neženju. A onda se sve promenilo.

Glumac je sada ispričao da ga je Amal osvojila čim ju je prvi put ugledao, ali da nije bio siguran da li i ona oseća isto.

"Ona je tako izvanredno zabavna, pametna, lepa, sjajna žena. I, znate, bio sam oduševljen njom i počeo sam da joj pišem pisma", rekao je, napominjući da je jedno od pisama bilo od njegovog psa, kome je bio potreban advokat za ljudska prava da ga izbavi iz vinskog podruma.

amal-dzordz-kluni.jpg
Profimedia 

Amal je, međutim, potvrdila da je od početka bila zainteresovana za njega.

"Upoznala sam ga i pomislila sam: 'Tako mi je drago što postoji neko poput njega na ovom svetu'. Nisam nužno zamišljala da ću moći da provedem život sa njim ili da ćemo imati ovu neverovatnu porodicu", iskrena je bila advokatica.

Kada su upitani o tajni uspešnog braka, glumac i njegova supruga istakli su da se nikada ne svađaju i da jedno prema drugom osećaju bezuslovnu ljubav.

"Sve počinje ljubavlju, to je cela tajna. Sve je išlo jednostavno, kao najlakša stvar u našim životima do sada. Nikada se nismo posvađali", rekao je Kluni, a Amal je potvrdila.

"Mislim da upoznavanje prave osobe 99% zavisi od sreće", dodala je ona.

amal dzordz kluni 0636352568
Profimedia 

Bračni par Kluni zatim je govorio o svojim blizancima, koji uveliko uče strane jezike i imaju svoje omiljene superheroje.

"Pa, napravili smo strašnu grešku.Učili smo ih italijanski. A mi ne govorimo italijanski. Pa smo ih naoružali jezikom kojim mogu da nam naude. A mi zapravo ne znamo šta hoće. I francuski takođe", našalio se šarmantni glumac i dodao:

"Aleksandrov omiljeni superheroj je Betmen. A ja kažem, 'Znate, ja sam bio Betmen (igrao je u filmu "Betmen i Robin", prim. aut.). A on kaže: 'Da, ali nisi više!'"

Na pitanje voditeljke da li je istina da svojevremeno nije znala da skuva ni jaje, Amal je priznala da je tačno da se ne snalazi dobro u kuhinji.

"Bojim se da je sve to istina. Zaista ne moramo da ulazimo u detalje. Kada smo se venčali, pokušala sam da kuvam. Trudila sam se da bude zabavno. Kupila sam kecelje, imala sam muziku i čašu vina, a onda sam shvatila da će svaki put kada kuvam on rezervisati sto za večeru i da će to biti veče za sastanak", ispričala je Klunijeva supruga, na šta je on dodao:

"Tokom pandemije korona virusa, ja sam bio kuvar."

Još fotografija Amal i Džordža Klunija pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Amal I Džordž Kluni na večeri u Njujorku

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna