Danijela Vranješ porodila se 2017. godine, u 44. godini, a u trenutku kada je donosila ćerku Emu na svet ona i Emin otac, muzičar Igor Malešević, već uveliko nisu bili zajedno.

Glumica je jednom prilikom priznala da se od partnera rastala 2016. godine i to i pre nego što je saznala da je trudna.

danijela vranjes
Instagram / vranjesd 

"Shvatila sam da želim dete, samo sam se mirila sa činjenicom da se to nikada neće desiti. Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale da on nije partner sa kojim mogu da ostvarim normalnu vezu. Kada sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno. Kao buduća majka sve sam učinila da vezi dam šansu, da budemo mama i tata i da zajedno dočekamo dete. Posle izvesnog vremena definitivno smo se rastali. Samo smo potvrdili da ne možemo da budemo par. Ali to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu", ispričala je glumica pre nekoliko meseci u podkastu "Snaga uma".

Bez obzira na to što nisu zajedno, Danijela pred ćerkom nikada nije izgovorila ružnu reč o njenom ocu.

"Ne dozvoljavam da se u mom prisustvu loše priča o Eminom ocu. Želim da ljudi vide ono što je najbolje i što treba da bude uzor. Nemamo mi ništa od kopanja po prošlosti, niti dete ima nešto od toga. Podržavam, naravno, viđanje sa ocem i uvek sam se borila da to bude zdravo, u okvirima onoga što je dobro za dete. Imamo mi probleme i različite poglede na hiljadu stvari, ali nikada ne bih branila detetu da viđa oca. Znam koliko je meni moj tata značio. Rano sam ga izgubila, imala sam dvadeset godina kada je preminuo", rekla je Danijela tom prilikom.

Danijela Vranješ
Instagram/vranjesd 

Glumica je ponosna na način na koji vaspitava naslednicu, koja sada ima pet godina, a u nekoliko navrata osvrtala se i na komentare koji su joj bili upućeni na račun toga što je dete rodila u petoj deceniji.

"Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42-43.godini. Pa to da ne može ne bi se dešavalo prirodnim putem. Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama. Neodgovorno je o deci razmišljati tako površno, pa ih zbog godina praviti sa pogrešnima i u pogrešnom trenutku. Žene drage, čuvajte svoje telo i ne slušajte malograđanske komentare. Jer kad Monika Beluči rodi dvoje u 42. i 44. godini ona je i dalje seksi, lepa i poželjna... A ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada. Apelujem na malo više poštovanja svačije individualnosti. Nismo svi isti. Ja sam lepa i mlada i plodna, što i vama želim", poručila je svojevremeno glumica, koja će za nekoliko dana proslaviti 49. rođendan.

Još fotografija Danijele Vranješ pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/studioglumeartdepo Danijela Vranješ

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna