Petar Strugar nedavno je postao otac po drugi put. Sina, kog je dobio sa dugogodišnjom prijateljicom Oljom, nazvao je Ivo, a njegovom dolasku najviše se obradovao stariji brat Zarije.

Glumac je na svom "Instagram" profilu podelio trenutak koji provodi sa svojim sinovima.

Dok se Zarije zabavlja igrajući igrice, Petar i Ivo mu prave društvo, a ovi porodični momenti su za glumca, kako je napisao, dragoceni.

Vest da je glumac ponovo postao otac mnoge je iznenadila, posebno jer je skoro okončao vezu s pevačicom Milicom Todorović, kako se spekulisalo, upravo zbog toga što je ona želela porodicu i dete, a on ne.

sin petra strugara
Instagram/ PetarStrugar 

"Milica i Petar su se posvađali zbog toga što je on bio ravnodušan kad ona priča kako želi da mu rodi dete jer joj se sviđa koliko je brižan otac prema šestogodišnjem sinu Zariji iz okončanog braka sa glumicom Ivanom Nikolić. Petar je video da Milica obožava decu i misli da će ona biti dobra mama, međutim, nije mu se žurilo da pravi decu sve dok zaista ne bude siguran da je Milica žena s kojom želi da ostane trajno jer u prošlosti nikada nije zamišljao da ima ozbiljnu vezu sa pevačicom. Milicu je Petrova pasivnost i suzdržanost kad se pokrenu ozbiljne teme o zajedničkoj budućnosti počela da nervira i nalazila mu je i druge zamerke", rekao je tada izvor blizak pevačici tada za Srpski Telegraf, a Milica je bivšem čestitala rođenje naslednika.

Da Milica ipak nije ravnodušna prema Petru, mnogi su posumnjali kada je baš na dan njegovog rođendana objavila pesmu "Proćićeš me ti". Pevačica je u razgovoru za "Alo!" istakla da je to bilo slučajno ali i da postoji neko za kim čezne: "Iskrena da budem, postoji, ali ne mogu da kažem o kome je reč"

Izvor: Lepa&Srećna