Seka Aleksić ponosna je mama dva dečaka, Jakova, koji je nedavno proslavio šesti rođendan, i Jovana koji ima dve godine. Sa suprugom Veljkom trudi se da im usadi prave vrednosti, one kojima su njih učili njihovi roditelji, i da ih izvede na pravi put.

"Ono što smo mi naučili od roditelja prenećemo na našu decu i oni će takvi biti. Sve dolazi od kuće. Vaspitana sam da sve što imam delim sa drugima i da u mom društvu niko ne sme da oseti da ima manje od mene. Uvek sam se trudila i učim Jakova da nije važno kakve patike ima, koliko su skupe. Jakov se dobro snašao u školi, jako sam srećna", rekla je za "Blic" Seka, čiji je stariji naslednik ove jeseni krenuo u predškolsko.

Seka Aleksić
Instagram/Seka Aleksic 

Pevačica je otkrila i šta je Jakov tražio da dobije kao poklon za rođendan.

"Mi smo već zaboravili rođendane, ni ne radujemo se više, samo čekamo poklone. Jakov je poželeo lanac oko vrata. On smatra da je reper i to ne treba da mu se uskrati. Morala sam da mu kupim neki muški, da ne bi nosio moje ogrlice. Hteo je u školu da stavi lanac preko duksa pa sam mu rekla da to nije lepo. Smešni su obojica. Sve mi vuče na to da će biti Jutjub zvezda. Hoda sam po kući i snima se. Tek je sada svestan da sam pevačica. Podržaću ga u tome, samo usmeriti da bude dozirano i kulturno", ispričala je ona.

Seka i Veljko veoma su posvećeni svojim naslednicima, a pevačica je nedavno otkrila i da im dozvoljava da koriste mobilne telefone, ali u određenoj meri.

Dom Seke Aleksić u Staroj Pazovi
Instagram/Seka Aleksic 

"Deci dajem telefon. Oni su mali, često im ispadne, pa im ne dajem baš često. Ne znam da li ću deci ograničiti korišćenje društvenih mreža, jako je teško. Jakova, recimo, zanima TikTok. Treba dopustiti, ali dozirano. Jakov je zreliji za svoje godine, kao da nema šest godina", istakla je tada Seka.

Još fotografija pevačice pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna