Pevačica Seka Aleksić 2016. godine rodila je starijeg sina Jakova, a 2020. mlađeg Jovana. Naslednici su dali nov smisao njenom životu, a Seka nikada nije krila da je borbu za potomostvo vodila dugi niz godina, što je dodatno uvećalo radost kada su njeni sinovi došli na svet.

"Kada postanete mama život vam se toliko promeni, jednostavno gledate drugačije i pozitivnije na sve stvari oko vas. Trudite se da se družite samo sa ljudima koji vam prenose pozitivnu energiju, barem je tako bilo u mom slučaju. Bilo mi je teško da dođem do potomstva. Sada je, hvala Bogu, situacija totalno drugačija i uživam kao majka dva dečaka. Nadam se da ću uskoro proširiti svoju porodicu", rekla je Seka za "Story".

Ona je istakla da joj, kao majci i supruzi, za porodicu ništa nije teško da učini.

"Po mom mišljenju, svaka majka mora da poseduje ljubav i nesebično davanje, odatle sve kreće. Trudim se da svojoj porodici pružim bezrezervnu ljubav, mislim da je to divna stvar koju jedna majka da pruži svojoj porodici. Zbog svoje dece bih sve žrtvovala, za njih živim, za njih dišem, oni su mi nešto najsvetije. Svakako da izazova u roditeljstvu ima mnogo, uvek se trudim da budem prisutna u svakoj situaciji kada je reč o odrastanju moje dece", iskrena je bila Seka.

Dom Seke Aleksić
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica je sinove Jakova i Jovana dobila putem vantelesne oplodnje, a kako je nedavno otkrila, na jesen planira da se ponovo podvrgne ovom procesu, u želji da dobije i treće dete.

Seka i njen suprug Veljko Piljikić sada priželjkuju devojčicu, a ukoliko dobije sestru Jakov bi želeo da se zove Sofija.

"Naravno da bih volela da imam i ćerku. Od septembra bih volela da opet krenem u proces vantelesne oplodnje, ne razmišljam o polu deteta. Moje drugarice mi kažu da treba da rodim ćerku, tate vole ćerke, ja mislim da je to individualna stvar i treba deci pružiti lepo detinjstvo", rekla je pevačica nedavno.

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna