Voditeljka Ana Pendić, iako obožava svoj posao, trudi se da svaki trenutak slobodnog vremena posveti naslednici Sari koja je nedavno proslavila deveti rođendan, a koju ima sa suprugom Vojkanom Radošem.

"Meni je dete krenulo u treći razred, pregurali smo nove rančeve, knjige, sveske, novo okruženje, tako da se moj život, osim ovog profesionalnog, uglavnom svodi na porodicu, na muža i na dete", počela je priču voditeljka u emisiji "Premijera". 

Svesna je koliko vreme brzo prolazi i da je ne deli mnogo od perioda kada će njena naslednica ući u tinejdžerski period i sve manje vremena želeti da provodi sa mamom i tatom.

Ana Pendić o ćerki Sari
Youtube/Printscreen/Pink 

"Ne grizem u poslednje vreme za nove projekte, jer mi prija da sam sa njom. I njoj prija, uvek bi trebalo neko od roditelja da bude tu. Mogu da ispratim sve domaće zadatke, sve probleme sa drugaricama i sve što se dešava. U ovom trenutku sam joj potrebna još uvek, a za par godina više neće hteti ni da nas vidi, biće sa svojim drugaricama, tako da koristimo ovo vreme da uživamo u njoj, a nadam se i ona sa nama", iskrena je bila Ana.

Voditeljka je svojevremeno otkrila i da sa ćerkom ima vrlo otvoren i iskren odnos i da su je ona i suprug oduvek vaspitavali tako da sve može da im kaže.

"Nas dve imamo otvoren odnos, ja zbog vrste posla provodim mnogo vremena sa njom. Mislim da je to dobro za žensko dete, da nema tu neku vrstu zadrške, preteranog straha od autoriteta vezanog za majku. Učim je da sve treba da mi kaže dok je ovako mala i uspevam u tome", bila je iskrena tada Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna