Pevačica Jelena Kostov pre nešto više od tri nedelje rodila je drugo dete, devojčicu Milu, a njena sreća od tada je dvostruka. Ovih dana, Jelena neizmerno uživa u vremenu koje provodi sa naslednicom, petogodišnjim sinom Milijom i suprugom Miljanom.

Jelena kaže da se posle porođaja oseća sjajno i da se svaki dan zahvaljuje Bogu što joj je ispunio najveću želju.

"Odlično sam, a i kako bih bila kada mi se ostvarila najveća životna želja, da dobijem i devojčicu. Sada je srce na mestu i mogu biti samo zahvalna Bogu na ovom bogatstvu", rekla je ona za "Informer" i dodala da joj jedino fali malo više sna:

"Kao i svaka mama, uživam u svakom momentu sa bebom i sinčićem. Sa bebama je lako na početku, samo mamama fali malo više sna."

Susret starijeg sina Milije sa mlađom sestrom bio je trenutak koji je najviše čekala.

"Najlepši momenat u mom životu je bio kada je Milija uzeo Milu u ruke. E baš ti momenti nemaju opis. Što se tiče prihvatanja i privikavanja na to da je dobio seku, nemamo problem. On je već veliki, ima pet godina, tako da se sve možemo dogovoriti", objasnila je pevačica.

Čim je saznala da je u drugom stanju Jelena je prestala da nastupa i čitav period druge trudnoće posvetila je odmaranju i uživanju sa porodicom. O povratku na scenu još ne razmišlja, ali kada se to bude desilo publika od nje može da očekuje mnoga iznenađenja.

"Iskrena da budem, neću žuriti da se vratim nastupima. Imam odavno spremljene dve nove pesme i imam divne planove, ali to ću ispromovisati onda kada osetim potrebu da se vratim na scenu", rekla je Jelena Kostov.

Još njenih fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/kostovjelena Pevačica Jelena Kostov u drugoj trudnoći

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna