Džordž, Šarlot i Luis od septembra su u novoj školi "Lambrok“, u Berkširu. Tu se porodica preselila kada se pogoršalo zdravstveno stanje kraljice Elizabete. Promena, čini se, ne prija budućem kralju, jer se žestoko posvađao sa drugom iz odeljenja, i to na igralištu. Izvor kaže da je sin Vilijama i Kejt rekao drugu da "pripazi šta radi".

"Moj otac će biti kralj, bolje pazi šta radiš“, rekao je Džordž tokom svađe na igralištu ,tvrdi jedan insajder.

Devetogodišnji princ, koji je drugi u redu za britanski tron, svestan je u kakvoj porodici odrasta.

"Vilijam i Kejt odgajaju svoju decu, posebno princa Džordža, sa svešću o tome ko je on i ulozi koju će naslediti, i trude se da mu usade osećaj dužnosti i odgovornosti. Džordž razume da će jednog dana njegov otac biti kralj, pa je to iskoristio u svađi sa drugarima", tvrdi izvor.

princ dzordz
Profimedia 

Priča se da su princ i princeza od Velsa rekli Džordžu da će jednog dana biti kralj, ali su nepokolebljivi u stavu da njegova sestra Šarlot i brat Luis treba da imaju što je moguće normalnije vaspitanje, uz razumevanje i značaj njegovog položaja. Zato je kraljevski par najstarijeg sina držao podalje od pažnje javnosti koliko god je to moguće,a prisustvovao je samo izuzetno važnim događajima kao što je proslavila platinastog jubijela, ali i sahrana kraljice Elizabete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna