Holivudski glumac Leonardo Dikaprio stavio je tačku na dugogodišnju vezu sa manekenkom Kamilom Morone i to ubrzo nakon njenog rođendana. Naime, Oskarovca prati glas da svaku vezu okonča kada devojka napuni 25 godina, jer navodno ne želi porodicu.

Ipak, njegova, po svemu sudeći, nova devojka ne uklapa se u ovo pravilo. Sve glasnije se priča da je Leonardo u vezi sa  slavnom Điđi Hadid, koja ima "čak" 27 i dete. Zbog ovih priča oglasio se i otac poznate lepotice, Mohamed Hadid i otkrio je šta misli o glumcu.

"Upoznao sam gospodina Dikapria u St. Tropezu pre četiri, pet godina i on je jako drag čovek. Svideo mi se. Nisam razgovarao sa svojom ćerkom o gospodinu Dikapriju. Mislim da se ne viđaju, mislim da su samo dobri prijatelji", rekao je milijarder.

Ostavljenoj Kamili sigurno nije prijatno da čita da je njen bivši već zaljubljen u drugu, pa je rešila da mu se osveti. Manekenka se pojavila u zavodljivom izdanju na Nedelji mode u Londonu i  pokazala da izgleda nikada bolje.

Kamila Morone se osvetila Leonardu Dikapriju
Profimedia 

Dok je ona mamila poglede u britanskoj prestonici, njen bivši je uživao u Milanu sa novom devojkom.

Otac Điđi Hadid o Leonardu Dikaprija
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor:Lepa&Srećna