Nataša Bekvalac nastavlja sa proslavom 42. rođendana, a za uživanje je odabrala svoje omiljeno ostrvo - Mikonos. Na jednoj od najluksuznijih destinacija na svetu nedavno je letovala i Milica Pavlović, a par dana je tu proveo i slavni bogataš Ilon Mask.

Mikonos je velika ljubav "novosadske Barbike", u poslednjih nekoliko godina, a zamenio je nekadašnju top destinaciju - Ibicu. Pričalo se da je Nataša čak spremna i da kupi apartman na ostrvu punom glamura, ali zasad je zadovoljna provodom koji obezbedi svojim najdražim gostima za rođendan.

mikonos.jpg
Instagram / kristinabekvalac 

Od cena na Mikonosu se mnogima zavrti u glavi. Tako kafa košta i po 15 evra, grčka salata 20, a suvlaki oko 25 evra. Sve to, naravno, važi za "običnije" restorane, dok barovi na plaži znaju da "zacepe" i mnogo više. Tako je nedavno postala viralna priča jedne Amerikanke koja je za dva pića i jelo od kraba dobila račun od 600 evra.

Prema pisanju medija, Nataša je svim svojim gostima kupila avionske karte i zakupila hotelske sobe, a juče je bar na plaži bio rezervisan za Natinu proslavu. Kažu da će pevačicu sve ovo koštati oko 20.000 evra, a slike pogledajte u našoj galeriji!

Instagram / bekvalceva Pevačica proslavila rođendan na Mikonosu

Tekst: Lepa&Srećna