Majka Sanela je po zanimanju trgovac. Često provodi vreme sa prijateljima, a voli da pogleda i dobru seriju. Obožava da kuva i smatra da je veoma vešta u kuhinji, omiljeno jelo su joj špagete. Marko je košarkaš iz Beograda, slobodno vreme najčešće provodi sa društvom. Marija je frizerka, obožava da gleda emisije i serije, kao i da čita knjige. Nije vešta u kuhinji, ali ljubav prema emisiji "Majke i snajke" presudila je da se oproba u najpoznatijoj kuhinji u Srbiji.

Da li je ljubav prema kulinarskom šou-programu dovoljna ili je za dobre ocene i prolazak u dalje takmičenje ipak potrebno znanje, saznajte danas u 18 časova na Kurir televiziji, a nedeljnog pobednika saznajte u subotu u 17.10 časova.

Majke i snajke najava kurir televizija

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnim pričama.
Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

majke-i-snajke.jpeg
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

majke-i-snajke.JPG
Promo 

Pratite takmičenje "Majke i snajke" od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.