Anastasija Ražnatović je i sama oduševljena svojom novom frizurom, to se vidi po načinu na koji se slikala za Instagram!

Farbanjem i šatiranjem je postigla ono što mnoge žene priželjkuju - da naprave neku promenu, ali da ona ne bude radikalna. Kako biti nov i drugačiji, ali pritom odigrati "na sigurno"? To je pitanje na koje bi svaka dama volela da zna odgovor. Anastasija je sačuvala svoju dugu kosu, jer je ona njen zaštitni znak a daje joj mogućnost da često menja frizure.

anastasija raznatovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Mlada pevačica nekad nosi "afro" loknice ili ispeglanu kosu, često veže "rep" ili podigne punđu, a razne varijante su joj na raspolaganju i zahvaljujući "zavesa" šiškama koje su već neko vreme popularne.

Sada je donela odluku da menja boju kose. Od tamne smeđe nijanse, sad je "otišla" u nešto svetlije brinete, a pramenovi koji su nekad bili skoro neprimetni sad su vrlo upadljivi.

anastasija raznatovic.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Popularna Tasa je šatirala najviše unutrašnje delove kose, širokim potezima, u svetloj boji. Najupadljiviji su kad kosu začešlja iza ušiju, pa joj tada celo lice deluje kao uokvireno. Pogledajte i sami u galeriji slika njenu novu frizuru!

Instagram / raznatovicanastasija Nova frizura

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna