Pevačica Goca Tržan 2007. godine ostvarila se kao majka, kada je na svet donela ćerku Lenu koju je dobila u prvom braku. Nakon razvoda od prvog supruga ponovo je pronašla ljubav, a sa sadašnjim mužem Radomirom Rašom Novakovićem u srećnom je braku već sedam godina.

Goca i Raša u više navrata su govorili o svojoj dugogodišnjoj borbi da dobiju zajedničko dete, kao i o procesu vantelesne oplodnje kojoj su se podvrgli u Pragu. Još uvek ih, nažalost, nisu obradovale lepe vesti, ali pevačicu to ne sprečava da kad god ima priliku pruži podršku drugim ženama koje prolaze kroz isto, kao i da se raduje sreći onih koje su ovim putem uspele da zatrudne.

Goca Tržan o vantelesnoj oplodnji
Youtube/Printscreen/Kontrashow 

Pevačica je sada otkrila da ju je neizmerno dirnula poruka jedne žene sa kojom je bila na vantelesnoj oplodnji u Pragu, a koja joj je javila da je zatrudnela, porodila se i dobila sina.

"Moram nešto da podelim sa vama, upravo sam dobila poruku od jedne ženice s kojom sam bila na vantelesnoj u Pragu. Poslala mi je sliku svog tromesečnog dečaka i napisala je da smo joj mi doneli sreću", rekla je u videu na društvenim mrežama Goca, koja se rasplakala dok je delila ovu priču.

Goca Tržan
Instagram/gocatrzan 

"Neka vam je Slađo živ i zdrav sto godina, eto i to se broji, da nekome sreću donesete kad već nisam mogla sebi. Sve vas puno volim i nemojte da odustajete", poručila je pevačica kroz suze. 

Borba za dete dodatno je učvrstila Gocin i Rašin odnos, o čemu je pevačica svojevremeno govorila.

"Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama. Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: ‘Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš‘. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada", bila je iskrena pevačica u emisiji "Mi danas".

Još fotografija Goca Tržan i Raše Novakovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna