Maja Berović u februaru ove godine u Austriji je rodila naslednika Lava, zbog čega je napravila pauzu u muzičkoj karijeri i u prvim mesecima posvetila se isključivo sinu. Kada je naslednik ojačao, pevačica je donela odluku da počne da nastupa, pa se sinoć publici u Beogradu prvi put poklonila otkako je postala majka.

Maja je istakla da je majčinstvo najlepši osećaj koji jedna žena može da doživi, te dodala da je rođenje sina u potpunosti promenilo njen život.

"Svim ženama koje to nisu doživele, želim im da to dožive. To je najlepši osećaj koji jedna žena može da doživi. Veliku promenu je uneo u moj život. Mislim da čovek nije ni svestan toga šta znači postati roditelj. Mislim da svi mi koji smo roditelji znamo koliko nas to promeni iz korena, jednostavno život nam se promeni i postajemo, po mom mišljenju, osetljiviji i osećajniji i možda i bolji", rekla je pevačica za "Informer".

Maja Berović
ATA / Antonio Ahel Maja Berović na prvom nastupu posle porođaja

U prvim danima i nedeljama sa bebom ništa joj nije teško padalo jer je jedva čekala da sina drži u naručju. Uz to, Maja u svemu ima pomoć i podršku svog supruga Alena.

"Ništa mi nije teško palo, toliko sam to želela i bila sam spremna za to, tako da mi ništa nije palo teško i kad vidite to vaše stvorenje ništa ne može da vam padne teško. Ja sam na početku bila malo uplašenija, jer sam prvi put postala majka i za mene je to bilo stresno. Oboje smo se snašli dobro. Oboje ustajemo noću. On kada krene da plače to se ne ustaje, to se skače. Kao da imam feder u leđima koji me samo onako odbaci. Ja sam po prirodi blaga osoba tako da sam ga već razmazila", ispričala je Maja koja je dodala i da ove godine sa sinom nije bila na letovanju, već kod porodice u Bosni i Hercegovini, budući da za neka dalja putovanja želi da pričeka da Lav napuni barem godinu dana.

Iako ima pomoć u kući, Maja je ta koja najveći deo dana provodi sa sinom i želi sve vreme da bude uz njega, zbog čega joj je prvo odvajanje od naslednika teško palo.

"Ja želim da sve vreme budem uz dete. Želim da stalno budem s njim. Ja imam pomoć naravno, ali ne puštam nikog da radi ono što treba jedna majka da radi", iskrena je pevačica, kojoj su mnogi pohvalili i liniju nakon porođaja. Ipak, ona kaže da joj nije bio potreban nikakav poseban režim ishrane da povrati izgled koji je imala pre porođaja.

"Nisam bila ni na kakvoj dijeti. Lav mi je trener od ranog jutra. Ustaje u 6:45, tako da je Lav zaslužan", nasmejano je rekla Maja za pomenuti list.

Pevačica se nakon porođaja susrela sa zdravstvenim problemom zbog kog je završila na operacionom stolu, a sada je objasnila o čemu se tačno radilo.

"Sada sam dobro. Imala sam, nažalost, mali zdravstveni problem. Morala sam da operišem nogu. To je hvala Bogu iza mene i sada se nadam da će sve da bude kako treba", zaključila je ona.

Još fotografija Maje Berović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mayaberovicofficial Maja Berović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna