Momčilo Otašević u braku sa devet godina starijom suprugom, koleginicom Jelenom Perčin, dobio je ćerku Mašu, koja sada ima četiri godine, i sina Jakšu koji će uskoro proslaviti drugi rođendan.

Budući da je zbog brojnih projekata na kojima radi često odsutan od kuće, glumac priznaje da mu razdvojenost od porodice veoma teško pada. Najteži trenutak, koji mu cepa srce, je onaj kada ga ćerkica moli da ne odlazi na posao. Ipak, svestan je da sve radi zarad budućnosti svoje dece.

"Sada već i Maša, moja ćerka, uveliko priča. Kada krenem na posao ona kaže: 'A nemoj danas na posao, tata. Treba manje da odlaziš na posao'. Ili kada te zagrli oko noge, osećaj je grozan, ali s druge strane, znaš da ćeš svojoj deci priuštiti sve", rekao je Momčilo za hrvatski "In Magazin".

momcilo otasevic
Kurir / Ana Paunković 

Koliko god bio umoran posle napornih snimanja, za svoje najbliže uvek nađe vremena i upravo su to trenuci koji mu pomažu da "napuni baterije".

"Nađe se vremena za odmor i, koliko god sam umoran, uživam u njihovoj sreći. Tako da mi nije teško da ustanem ujutro i da odemo na vrhunsku plažu na kojoj nema nikoga. Sve je podređeno deci i počneš da razmišljaš na taj način, gde ćeš, šta ćeš, kako ćeš. Kako njima ispuniti vreme i šta će oni da rade", iskren je bio glumac.

Njegova supruga Jelena Perčin iz prvog braka ima i najstariju ćerku Lotu, a kada je rodila najmlađeg Jakšu odlučila je da karijeru na neko vreme stavi na pauzu kako bi se posvetila deci, o čemu je svojevremeno i govorila.

"Potrebno je puno žrtve i organizacijskih sposobnosti da bi se uskladilo troje dece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Deca rastu i neću im uvek biti toliko potrebna, ali sad im zaista trebam i želim da budem tu za njih. Naravno, onda moraš nečega i da se odrekneš, ali sam sigurna da ću se vratiti na set čim za to dođe vreme", rekla je jednom prilikom Jelena za "Jutarnji list".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna