Da velike ljubavi obično imaju dramatičan kraj dokazuju i Frančesko Toti i Ilari Blazi. Donedavno su važili za jedan od najskladnijih parova u Italiji, a sada su rešili da jedno drugom zagorčaju život. Fudbalski as je prvi prekinuo tišinu nakon što su objavili da je njihov brak, dug gotovo dve decenije, gotov. On je bivšu suprugu optužio za neverstvo.

"U septembru prošle godine čuo sam tračeve: 'Ilari ima nekog drugog'. Zapravo, imala ih je više od jednog", rekao je Toti i priznao da je proverio mobilni telefon svoje supruge kako bi potvrdio glasine.

"Nikada to nisam uradio za 20 godina, niti je ona to uradila meni. Ali kada me je nekoliko različitih ljudi, kojima verujem, upozorilo na to šta se dešava morao sam da postanem sumnjičav. Pogledao sam njen mobilni telefon i saznap da postoji treća osoba, koja je bila posrednik između Ilari i još nekog. Pisalo je nešto poput: 'Videćete se u hotelu'", rekao je Toti koji je zbog toga, kako kaže, zapao u depresiju.

Ubrzo se oglasila i voditeljka i to preko svog advokata Alesandra Simeonea.

"Uvek sam štitila svoju decu i nastaviću da ih štitim. Zaštita dece mi je na prvom mestu. Svako je odgovoran za svoje postupke", kaže Ilari i dodaje: "Proteklih godina videla sam stvari koje bi mogle da unište oko 50 porodica".

Još fotogafija Frančeska Totija i Ilari Blazi pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Frančesko Toti i lari Blazi se razvode

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna