Kada su "kralj i kraljica Rima" kako su mediji zvali Frančeska Totija i njegovu, sada već bivšu suprugu - voditeljku Ilari Blazi (41) objavili da se razvode istakli su da detalje kraja braka neće iznositi u javnost.

"Pokušao sam prevaziđem krizu u svom braku, ali danas shvatam da je izbor da se razdvojimo, iako bolan, neizbežan. Sve što sam rekao i uradio poslednjih meseci bilo je da bih zaštitio našu decu, koja će uvek biti na prvom mestu u mom životu. Nastaviću da budem blizak sa Ilari dok podižemo našu divnu decu, uvek ću je poštovati. Verujem u poštovanje naše privatnosti, zbog spokojstva naše dece", istakao je poznati fudbaler tada, a oglasila se i Blazi.

"Posle 20 zajedničkih godina i troje divne dece, moj brak sa Frančeskom je završen. Proces razdvajanja će ostati privatna stvar i neću davati nikakve izjave nadalje. Pozivam sve da ne veruju spekulacijama i da pre svega poštuju privatnost moje porodice", napisala je voditeljka.

Ipak, fudbalski as rešio je da ipak ispriča svoju stranu priče, i ti zbog kako je rekao, priča koje čita u poslednje vreme.

"Nije tačno da sam ja taj koji je prvi izdao naš brak. Rekao sam da neću pričati o tome i nisam, ali sam pročitao previše laži u poslednjih nekoliko nedelja. Neke od njih su dovele do toga da moja deca pate", rekao je u intervjuu za "Corriere della Sera" legendardni fudbaler dodao je i da više neće davati izjave za medije kako bi zaštitio svoju decu.

"Prava kriza izbila je između marta i aprila prošle godine. Ali i pre toga sam dugo patio. Prošao sam kroz težak period - prvo jer sam završio karijeru, a onda je usledila smrt mog oca zbog Kovida 19. I ja sam dve nedelje bolovao od tog virusa. Međutim, moja žena, kada mi je bila najpotrebnija, nije bila tu", objasnio je proslavljeni fudbalski as.

Toti optužio bivši za preljubu
Profimedia 

"U septembru prošle godine čuo sam tračeve: 'Ilari ima nekog drugog'. Zapravo, imala ih je više od jednog", rekao je Toti i priznao da je proverio mobilni telefon svoje supruge kako bi potvrdio glasine.

"Nikada to nisam uradio za 20 godina, niti je ona to uradila meni. Ali kada me je nekoliko različitih ljudi, kojima verujem, upozorilo na to šta se dešava morao sam da postanem sumnjičav. Pogledao sam njen mobilni telefon i saznap da postoji treća osoba, koja je bila posrednik između Ilari i još nekog. Pisalo je nešto poput: 'Videćete se u hotelu'", rekao je Toti koji je zbog toga zapao u depresiju.

"Bilo je glasina i u prošlosti, i o njoj i o meni. Ali, to su zaista bile samo glasine. Ali sada sam našao dokaz. To je bila činjenica. I to me je dovelo do depresije. Nisam više mogao da spavam. Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam više bio ja, bio sam neko sasvim drugi. Izvukao sam se iz toga zahvaljujući Noemi", nekadašnji kapiten Rome potvrdio je svoju novu vezu,

"Ranije smo bili prijatelji. Onda, posle Nove godine, to je preraslo u nešto više. Ilari je već izlazila sa drugim muškarcima pre nego što se rodila moja priča sa Noemi".

Još fotogafija Frančeska Totija i Ilari Blazi pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Frančesko Toti i lari Blazi se razvode

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna