Frančesko Toti (45) i njegova supruga - voditeljka Ilari Blazi (41) bili su sinonim za pravu ljubav. Fudbaler u italijanskoj prestonici važi za legendu i zovu ga "kralj Rima", a njegova kraljica punih 17 godina bila je lepa Ilari.

Već nek vreme se šuškalo da se poznati par bori sa veliki problemima i da im je brak u ozbiljnoj krizi. Kao dokaz za ove tvrdnje navodilo se da se sve ređe pojavljuju zajedno, a da Ilari čak nije bila ni na proslavi suprugovog rođendana u septembru prošle godine.

Problemi su, navodno, počeli jer je Ilari flertovala s kolegom, a kada je Frančesko saznao, rešio je da joj vrati izdaju višestruko te je počeo da izlazi s 33-godišnjom plavušom Noemi Boči. Fudbaler je ove navode oštro demantovao početkom godine, ali je sada potvrdio da je njegov brak okončan.

"Pokušao sam prevaziđem krizu u svom braku, ali danas shvatam da je izbor da se razdvojimo, iako bolan, neizbežan. Sve što sam rekao i uradio poslednjih meseci bilo je da bih zaštitio našu decu, koja će uvek biti na prvom mestu u mom životu. Nastaviću da budem blizak sa Ilari dok podižemo našu divnu decu, uvek ću je poštovati. Verujem u poštovanje naše privatnosti, zbog spokojstva naše dece", istakao je poznati fudbaler, a oglasila se i Blazi.

"Posle 20 zajedničkih godina i troje divne dece, moj brak sa Frančeskom je završen. Proces razdvajanja će ostati privatna stvar i neću davati nikakve izjave nadalje. Pozivam sve da ne veruju spekulacijama i da pre svega poštuju privatnost moje porodice", napisala je voditeljka. 

Italijanski mediji tvrde da je Toti već uveliko u novoj ljubavi sa Neomi koja se bavi cvetnim dekoracijama, a koja je strastveni navijač Rome. Ovaj 34-godišnjakinja diplomirala je biznis i bankarstvo na privatnom univerzitetu u Rimu,a bila je udata za Marija Kaučija, vlasnika niželigaškog kluba Tivoli, sa kojim ima i dvoje dece.

Par ima troje dece, sina Kristijana i ćerki Šanel i Izabel, a Toti se svojevremeno prisetio kako je protekao prvi sastanak sa sada bivšom suprugom.

"Otišli smo do restorana koji je tada bio jedini otvoren. Došao sam po nju Ferarijem i pred restoranom je snažno otvorila vrata i udarila ih o zid pored. Mogao sam da je ubijem u tom trenutku, ali sam se pretvarao kao da se ništa nije desilo", ispričala je fudbalska legenda.

Još fotogafija Frančeska Totija i Ilari Blazi pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Frančesko Toti i lari Blazi se razvode

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!