Razvod nikada nije lak, a posebno ako je brak trajao četiri decenije. Ipak, Danica Ristovski je uspela da nastavi dalje dignute glave i sa osmehom na licu. 

Utehu je pronašla u poslu i prijateljima. Sa Milicom Milšom i Žarkom Jokanovićem, otputovala u Egipat, gde je uživala u moru i suncu, a ove jeseni ponovo ćemo je gledati u seriji “Igra sudbine”, koja je stigla do četvrte sezone.  To je i više nego dovoljno da Danica ne skida osmeh sa lica.

Na proslavi povodom početka emitovanja novih epizoda serije u kojoj igra lik Ljiljane Karamatijević Lile,  bivša supruga Lazara Ristovskog blistala je u elegantnoj crnoj haljini, uz koju je ponela svetlucavu ešarpu.

Danica Ristovski blista nakon razvoda
ATA / Antonio Ahel 

Danica se o kraju braka nije javno oglašavala, dok je Lazar istakao da su se razveli jer su emocije izbledele.

"Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina", rekao je za magazin "Gloria" Ristovski i dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku. Danica je deset dana pre vesti o razvodu diplomatski rekla.

"Uvek dolazi smena, dolazi nešto novo. To što je prošlo, za tim ne treba žaliti. Idemo dalje. Kako kažu, nekad je kraj novi početak. Nekad to može, nekad ne može, zavisi od životnih okolnosti.", kazala je Danica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna