Čini se da  Mustafa Sandal uživa u ovom životnom periodu. Otkako se oženio Melis Sutšurup uživa u zajedničkom životu i spreman je na sve da njegova draga bude srećna.

Za nju je organizovao skupoceno venčanje u Rimu, potom i u Marmarisu, a sada joj renovira i luksuzan dom. Mermer, puno drvo i pločasti materijali izgledaju kao u katalogu, pa novopečene gospođa Sandal nije odolela a da se ne pohvali.

"Novi dom, novi početak“, poručila je Melis i pokazala delić raskoši u kojoj uživa sa turskom zvezdom.

Novi dom Mustafe Sandala
Instagram/melissandal 

Emina Jahović je nakon razvoda od Mustafe maksimalno posvećena sinovima Jamanu (14) i Javuzu (10).

"Nije lako biti dete razvedenih roditelja, to je sudbina mojih sinova, ali ja ih vaspitavam tako da izvuku pouku iz neprijatnih faza u životu. Na kraju, ma koliko to surovo bilo, to će ih ojačati", rekla je nedavno za "Story" pevačica i istakla da je teška faza iza nje.

"Ovo je moja zrela faza, iskrena. Faza vraćanja sebi, dubokog analiziranja svih odnosa. Porodičnih i prijateljskih. Naučila sam puno, svakog dana težim ka tome da budem bolji čovek, da služim ljudima, da pomažem, ali isključivo i samo onima koje intuitivno i srcem osećam, a srce me nikad nije prevarilo. Ojačala sam kroz oluje koje su u nekim trenucima mogle da me sruše, mada tako nikada spolja nije izgledalo i ponosna sam na sebe", otvorila je dušu pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna