Nikolina Pišek  na teži način iskusila je koliko snage ima u sebi. Njen suprug Vidoje Ristović iznenada je preminuo, a sa svekrom Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof bori se oko nasledstva. O porodičnim odnosima govorila je iskreno i priznala da njen pokojni suprug nikada nije bio u dobrim odnosima sa ocem.

"Uvek sam s njim imala civilizovane odnose, u svakom slučaju bolje nego njegov sin. Prisnije odnose nismo mogli ni da imamo, jer Vidoje i njegov otac nisu komunicirali i uglavnom su bili u svađi. Ono što je apsolutna istina, a što znaju Vidojeva majka i brojni prijatelji, jeste da je moj suprug izbegavao vlastitog oca, tako što bi koristio poseban ulaz u zgradu kako ga ne bi sreo. Bilo je tu raznih konflikata i trudila sam se da budem medijator, pa sam zagovarala njihovo pomirenje. To se u nekoliko navrata i dogodilo, ali oni su manje-više bili konstantno u sukobu", rekla je Pišekova za hrvatsko izdanje magazina "Gloria" i demantovala Viktorove tvrdnje da su ona i Vidoje imali loš brak.

"Te izjave imaju istu težinu kao i cvetovi maslačka. To kaže osoba pomućenog razuma, koja nije nijednom bila kod nas u stanu, nikad nismo bili zajedno na ručku, osoba koja nikad nije kupila unuci poklon za rođendan. Vidoje i ja imali smo viziju budućnosti, putovali, veselili se, gradili kuću, planirali. Ljudi su skloni konvencionalnim rešenjima i ako neko izlazi iz tih gabarita, onda nešto s njima sigurno ne valja. Nismo svi isti, niti bi trebalo da budemo. Živeli smo na dve adrese, to nas je oboje ispunjavalo", istakla je Nikola i otkrila da je sa suprugom bila u kontaktu na dan njegove smrti.

Muž Nikole Pišek se požalio prijatelju
ATA Images/ Stefan Tomašević 

"Vidoje i ja smo se čuli redovno, tako i tokom tog dana, kad nisam primetila ništa neobično u njegovom ponašanju. Trebalo je da se vidimo već sledeći dan u Zagrebu. Imali smo planove za leto i rešavanje naših tekućih stambenih problema", rekla je Nikolina koja je spas od teških trenutaka potražila u poslu, pa je odlučila da se nakon dugog niza godina vrati na male ekrane i publika će uskoro imati priliku da je gleda na jednoj domaćoj televiziji.

"Moram da budem odlučna i razborita i sposobna i srećna zbog moje ćerke, koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola u meni i Uni našao neprijatelje. Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu, i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biološkog dede", rekla je nedavno Nikolina za "Story".

Posao koji Nikolina Pišek obožava
Instagram/Nikolina Pisek 

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja 2022. godine na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna