Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, optužio je Nikolinu Pišek da je kriva za smrt njegovog sina, koji je preminuo 8. maja ove godine.

Nikolina ne krije da joj medijski rat sa svekrom teško pada, a svoja osećanja često iskazuje putem poruka na društvenim mrežama.

Ovog puta, ponovo je podelila svoje misli, ne skrivajući da prolazi kroz vrtlog emocija.

"Ne treba brisati ništa svoje. Onda to ne bi bio ti. Bio bi neko drugi, možda neko bolji, istaknutiji, ali ipak ne ti… I neka sve što se nakalemilo, i lepo i ružno, i radosno i tužno, i prljavo i čisto, i pametno i ludo, ostane, budi svoj, neopozivo svoj… I neka te ne brine šta o tome misli neko drugi, treći, dvestoti. Nije bitno šta misli, nego ko misli… a svi znamo za sebe ko o nama ima pravo da misli", napisala je Nikolina sada, a mnogi su pomislili da se poruka odnosi na njenog svekra Mišu Grofa.

Otac Vidoja Ristovića šokirao optužbama
ATA / Antonio Ahel 

Podsetimo, Miša Grof, kako kaže, za svoje tvrdnje ima dokaze u vidu dnevnika koje je pokojni Vidoje godinama vodio.

"Tvrdim da mi je ta žena ubila dete. Isključivo zbog njenih hirova on je umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava da dođe do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone, kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gde nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga može ozbiljna knjiga da se napravi, ali ne planiram još da objavim te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, suviše je rano", rekao je nedavno Vidojev otac i istakao da ima poruke koje su se nalazile u sinovljevom telefonu.

"Ona umire za tim dnevnicima, sve bi dala da ih uzme. Imam dnevnike stare devet godina, sve je zapisano. Vodio je dnevnik redovno, imam sve njegove rukopise do 7. maja. Poslednji put ga je pisao maltene pre nego što je umro. Imam njegove transkripte u telefonima. Ostale su sve njihove prepiske, iz njegovog telefona je izvađeno 850, uglavnom njenih poruka", rekao je za "Alo!" Viktor na čije optužbe je Nikolina odlučila da odgovori tužbom.

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja 2022. godine na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu.

Fotografije Nikoline Pišek nastale nakon smrti muža pogledajte u galeriji ispod.

Amir Hamzagic/ATAImages, ATA / Antonio Ahel Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna