Megan Markl je osoba koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Otkako je objavljeno da je u vezi sa princom Harijem javnost zanima svaki segment njenog života, a ona i te kako ume da drži pažnju. Kada je poznati par odlučio da se povuče s  funkcija viših članova britanske kraljevske porodice i preseli se u Ameriku, bilo je jasno da je Megan jedna od najmoćnijih žena današnjice.

Dok su se svi pitali kako joj je pošlo za rukom da uzdrma jednu od najmoćnijih porodica na svetu, ona je tvrdila da nije imala pojma da je Hari princ kada ga je upoznala i da ju je interesovalo samo da li je fin. Oni koji veruju u bajke poverovali su da Megan nikada nije čula za britansku kraljevsku porodicu, i da je prosto imala sreće da sasvim slučajno upozna princa, dok su drugi ubeđeni da Megan glumi.

Ona je još jednom uspela da izazova prave buru komentara kada se sa suprugom Harijem pridružila princu Vilijamu i Kejt Midlton u "Vindzoru" kako bi zajedno pozdravili okupljene ispred zamka.

Profimedia Megan Markl, princ Hari, Kejt Midlton i princ Vilijam

Ona je tokom prilikom prišla jednoj tinejdžerki koja je stajala sa druge strane zaštitne ograde i pitala je kako se zove, a potom rekla: "Hvala vam što ste ovde, to mnogo znači celoj porodici. Koliko dugo čekate?“ Kada je odgovorila "skoro dva sata“, vojvotkinja je reagovala emotivno: „O, bože... Nadam se da ćete brzo stići kući. Cenimo što ste ovde.“

Devojčica je pitala da li može da je zagrli, a Megan je rekla: "Naravno!“ Emotivni prizor obišao je planetu i ponovo u se sukobila mišljenja da li je Megan bila iskrena ili je "kao i obično glumila"?

Pogledajte snimak i procenite sami.

Megan Hari zagrljaj tiktok/@izzychar97

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna