Kraljica je preminula a Megan Markl je ponovo uspela pažnju da usmeri na sebe. Naime, supruga princa Harija se uprkos očekivanjima nije pojavila u Balmoralu kako bi odala počast kraljici Elizabeti. Jedini tvrde da se bojala kako će je dočekati članovi kraljevske porodice, drugi da joj je sugerisano da ne dođe. Kako god, Megan je ponovo u centru zbivanja.

Svi su sa nestrpljenjem iščekivali da čuju prvi govor kralja Čarlsa III. On se dobro pripremio za svoje prvo obraćanje naciji kao monarh, otkrio je nove zvanične titule princa Vilijama i Kejt Midlton, a spomenuo je mlađeg sina Harija i njegovu suprugu Megan.

"Želim da izrazim svoju ljubav prema Hariju i Megan dok nastavljaju da grade svoje živote u inostranstvu", rekao je Čarls nakon što je priznao Vilijamovu titulu princa od Velsa, a njegove reči mogle bi se protumačiti kao pokušaj pomirenja s odmetnutim sinom.

Otkako su odstupili s mesta starijih članova kraljevske porodice u januaru 2020 Hari i Megan imaju napet odnos sa ostalim članovima porodice. U intervjuu koji su dali Opri Vinvfri princ Hari je otkrio trenutak kada je otac prestao da mu odgovara na pozive.

megan markl i princ hari
Profimedia 

"Kad smo bili u Kanadi, imao sam tri razgovora s bakom i dva s ocem pre nego što je prestao da odgovara na moje pozive", rekao je Hari o mesecima pre nego što su on i Markl odlučili trajno da napuste Veliku Britaniju.

"Puno smo se povredili i nastaviću da se trudim da mi bude jedan od prioriteta da pokušam da izlečim tu vezu", rekao je Hari. U decembru 2021. pojavile su se nove informacije da su princ Hari i njegov otac mesecima "jedva razgovarali".

Kraljevski biograf Nigel Koutron, autor knjige "Prince Philip: I Know I Am Rude", rekao je da će Čarls morati da bude tolerantan

"Princ Čarls očito shvata da mora da preuzme pomirljivu ulogu odraslog čoveka kakvu je pre imao princ Filip", rekao je Koutron.

"Kao i njegov otac, on shvata da će dopuštanje emocijama da bujaju biti pad Vindsora. Princ Filip koristio je ono što je kraljica nazvala svojim 'bezobraznim humorom' da razbaruši perje, čak i s Harijevom i Vilijamovom majkom Dajanom. Čarls će morati da pronađe svoj način da održi porodicu na okupu umesto da je pusti da se rastane zbog prepirki", dodao je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna