Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, Megan Markl i Hari, kao i Kejt Midlton i Vilijam, koji sada nose titule princeza i princ od Velsa, juče su zajedno posetili Vindzor kako bi se zahvalili poštovaocima kraljice Elizabete II, koja je preminula u četvrtak, 8. septembra.

Čitav svet analizirao je njihovo ponašanje, a većini je odmah zapala za oko činjenica da su se Megan i Hari gotovo sve vreme držali za ruke, dok Kejt i Vilijam to nisu činili. Čak i u trenutku dok su posmatrali cveće ostavljeno u kraljičinu čast i razgovarali sa okupljenima, Hari nije ispuštao Meganinu ruku, a ona je u nekoliko navrata svog supruga pomilovala po leđima.

Megan i Hari
Profimedia 

Ono što je zanimljivo jeste da se Kejt i Vilijam gotovo nikada ne drže za ruke u javnosti, a stručnjak za govor tela Robin Kermod svojevremeno je objasnio da su oni uzor pronašli u ponašanju kraljice Elizabete.

"Kraljica se jako retko drži za ruke sa svojim suprugom i čini se da je to nepisano pravilo i drugih pripadnika kraljevskih porodica. Tako ostavljaju utisak snažnog para, partnera koji su nezavisni jedno od drugog i nemaju potrebu celom svetu da pokazuju svoju ljubav", rekao je tada Kermod.

Mnogi su komentarisali da je među parovima bila vidljiva distanca, ali su Vilijam i Hari u jednom trenutku ipak proćaskali međusobno. S druge strane, između Kejt i Megan nije primećena nikakva bliskost, ali mnogi to povezuju sa prilikom, koja je zahtevala suzdržanost.

Nakon dve godine, i odluke Megan Markl i princa Harija da se odreknu dužnosti viših članova britanske kraljevske porodice i privilegija, ovo je bilo prvo zajedničko pojavljivanje dvojice braće i njihovih supruga, a čini se da ih je tuga zbog smrti kraljice ponovo spojila i učinila da, barem na neko vreme, zaborave na nesuglasice koje je izazvala pomenuta odluka Megan i Harija.

Mnogi su komentarisali i da bi kraljica Elizabeta II sigurno bila veoma srećna da je mogla da vidi ovaj prizor.

kraljica elizabeta
Profimedia 

Podsetimo, britanska kraljica Elizabeta II preminula je 8. septembra 2022. u zamku Balmoral u Škotskoj, a na tronu je provela 70 godina. Na prestolu ju je nasledio sin Čarls, koji sada nosi titulu kralj Čarls III.

Još fotografije Kejt, Megan, Vilijam i Harija sa jučerašnjeg dešavanja pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Megan Markl, princ Hari, Kejt Midlton i princ Vilijam

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna