Kraljica Elizabeta Druga je preminula, a njen najstariji sin Čarls najzad je postao kralj. Iz tog razloga ponovo je u centru pažnje njegov buran ljubavni život.

Kamila Parker Bouls koja je dolaskom kralja Čarlsa III na presto, dobila titulu "kraljica supruga" važan je deo njegovog života od 1971. godine - prvo su bili dobri prijatelji, a potom su uplovili u emotivnu vezu. Njihovu ljubav nije uzdrmao ni brak sa Dajanom Spenser sa kojom je čarls dobio sinove Vilijama i Harija. Da Čarls nije nikada gajio emocije prema Dajani, kao prema Kamili pokazuje i deo njihovog zajedničkoj intervju koji je nastao pred venčanje 1981. godine. 

Na pitanje da li je zaljubljen u Dajanu ona je odgovorila "naravno", dok Čarls nije bio tako konkretan, već je rekao " Šta god ljubav predstavlja". Taj deo intervjua prvobitno je izrezan, a tek nedavno prokazan u dokumentarcu koji se bavi životom kraljevske porodice. 

Dajana Čarls  tiktok/@royal.tc

"Izraz Dajaninog lica govori više od reči. Nikada nisam video da pokazuje tako jasno svoje nezadovoljstvo Čarlsom pred kamerama, to je zaista neverojatan trenutak, jedan od najznačajnih snimaka", zaključio je istoričar Pjer Brendon.

Princeza Dajana poginula je 31. avgusta 1997. godine u saobraćajnoj nesreći, a Kamila je postala najomraženija žena u Velikoj Britaniji. Brojni obožavaoci voljene princeze krivili su upravo nju za princezinu smrt, a Kamila je dobila ulogu večitog negativca.

Mržnja prema njoj je bila toliko jaka da je kraljica Elizabeta instirala da se ta veza okonča, jer je smatrala da će Čarls trajno izgubiti podršku naroda. Iako je znao da je njegova majka u pravu, Čarls nije mogao da prekine sa Kamilom i ostao je sa njom bez obzira na posledice.

kamila parker boulz  princ carls 0698856613.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna