Uspešni, lepi, roditelji troje dece, zaljubljeni i posle 17 godina braka, to su sve epiteti koji su pratili poznati italijanski par, Frančeska Totija i Ilari Blazi. Iako su im mnogi zavideli na ljubavi za koju činilo da je vremenom sve jača, tamošnji mediji prenose da im je brak u krizi. Kao dokaz za ove tvrdnje navodi se da se par sve ređe pojavljuje zajedno, a da Ilari čak nije bila ni na proslavi suprugovog rođendana u septembru prošle godine.

Navodno je ona flertovala s kolegom, a kada je Frančesko saznao, rešio je da joj vrati izdaju višestruko te je počeo da izlazi s 33-godišnjom plavušom Noemi Boči. Fudbaler je ove navode oštro demantovao.

"Pročitao sam mnogo stvari o svojoj porodici i meni u poslednjih nekoliko sati. Nije prvi put da čujem ove lažne vesti, ali obratite pažnju, jer su deca uključena i moraju se poštovati. Iskreno, umoran sam da poričem ove glasine", rekao je italijanske medije. 

Par ima troje dece, sina Kristijana i ćerki Šanel i Izabel, a Toti se svojevremeno prisetio kako je protekao prvi sastanak sa sadašnjom suprugom.

"Otišli smo do restorana koji je tada bio jedini otvoren. Došao sam po nju Ferarijem i pred restoranom je snažno otvorila vrata i udarila ih o zid pored. Mogao sam da je ubijem u tom trenutku, ali sam se pretvarao kao da se ništa nije desilo", ispričala je fudbalska legenda.

Profimedia Frančesko Toti i lari Blazi se razvode

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna