Kao što se očekivalo, posle smrti kraljice Elizabete Druge na presto dolazi njen sin Čarls III. Kralj Čarls odlazak svoje majke Elizabete II opisao je kao trenutak najveće tuge za njega i članove kraljevske porodice.

"Duboko žalimo zbog smrti cenjenog vladara i voljene majke. Znam da će se njen gubitak osetiti kroz državu, Kraljevstvo i zajednicu od strane velikog broja ljudi širom sveta. Tokom perioda žaljenja moju porodicu i mene teši činjenica da je uživala veliko poštovanje i veliku naklonost ljudi", rekao je Čarls u svom prvom obraćanju nakon majčine smrti.

Nove titule imaju i Vilijam i Kejt, nakon što je zvanično iz palate potvrđena vest da je kraljica preminula, njihovi službeni profili su ažurirani u vojvodu i vojvotkinju od Kornvola i Kembridža, što su titule koje su do sada nosili novi kralj Čarls i njegova supruga Kamila.

Kraljevska biografkinja Peni Džunor ispričala je za magazin "People" da je Kejt mnogo naučila o onome što je čeka posmatrajući kraljicu i istakla da ih obe krase osobine: tihi stoicizam, nepogrešiva diskrecija i čvrsta odanost.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna