Kaja Ostojić iza sebe je ostavila burnu godinu. Iako se činulo da njena ljubav sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem cveta i da par planira odlazak pred oltar, oni su se rastali, a pevačica je podignute glave nastavila dalje.

"Odlučili smo da je tako najbolje. Da svako nastavi svojim putem i to je to. Neki naš zajednički put kojim smo krenuli, prosto nije sve izašlo onako kako smo planirali i rešili smo da je najbolje da svako krene svojim putem. Trudim se da ne patetišem. Imam neke svoje crne momente, ali trudim se da se krećem dosta, da ne budem sama. Generalno, i kad sam srećna ne volim da sam sama. Trudim se da stalno budem u nekim akcijama", rekla je u emisiji "Premijera" Kaja, koja je uvek okružena prijateljima. Uz nju su bili i na dan 39. rođendana koji je slavila u svom stanu, dok je za atmosferu bio zadužen Aca Stefanović.

"Samo jedna želja na današnji dan, a to je da mi u glavi i srcu uvek bude kao danas. Jer šta-život je lep i najbolje tek dolazi", istakla je pevačica koja je za rođendan, između ostalog, dobila i ružu od 24 karatnog zlata.

Pevačica koja je poznata po tome da jako vodi računa o izgledu i pridržava se rigoroznog režima ishrane, nije poklekla ni za rođendan.

"Ne štedim se ni za rođendan", poručila je Kaja, koja nije preskočila ni trening. Pevačica je nedavno za naš portal otkrila da je neizmerno ponosna na ćerku Nikolinu.

"Rodila sam dete sa 19 godina, a ispostavilo se, da to da nisam tada uradila, još uvek se ne bih ostvarila kao majka. Posnosna sam ćerku i ona je moj najveći uspeh", rekla je ona.

Pogledajte još fotografija Kaje Ostojić u galeriji.

Instagram / kaya_ostojic Pevačica uživa u Beogradu!