Nikolina Pišek je danas stupila na novi posao, a već je prethodno najavila da se vraća svojoj staroj ljubavi - voditeljskom zanatu. Vrlo je zadovoljna i ponudom koju je dobila, jer će pored dobre zarade imati i smeštaj u luksuznom hotelu, kao i plaćen avionski prevoz između Beograda i Zagreba.

O svom prvom radnom danu je obavestila i svoje pratioce na Instagramu, pokazavši i modnu kombinaciju koju je odabrala za ovaj veliki događaj. Mini haljina je istakla njene vitke noge za koje je dobila brojne komplimente. Voditeljka je kosu ukrasila njoj svojstvenim rajfom, a "autfit" kompletirala modernim papučama.

nikolina pisek 2.jpg
Instagram / nikolina_pisek 

Ipak, čini se da je već prvog dana imala "kiks" na poslu. "Dan je prošao tako da nisam presrela mail za redakcijski zoom, pa me je moj urednik, očito zauvek, strogim glasom pozvao na red", napisala je Nikolina. Kako je dodala, ipak je uspela da prisustvuje tom virtuelnom sastanku sa kolegama, pa se našalila i zbog lokacije.

"Uglavnom, sastanak s dislociranim kolegama je odradjen prvoklasno podno predivnog Državnog arhiva.
Scenografija je bila vrhunska, voljni moment na nivou, moral visok", napisala je na Instagramu.

nikolina pisek 3.jpg
Instagram / nikolina_pisek 

Kako se vidi iz njene objave, dugo se premišljala koju ikonicu da pošalje uredniku, pa je zaključila da je srce "preintimno". Sigurno je da je čekaju brojni izazovi na poslu, ali ako je plata zaista 3.000 evra kako se piše, vredi se pomučiti. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna