Karijera Vesne Zmijanac traje već decenijama, ali kadgod se spomenu najlepši dani njene mladosti, iskrsne i i pitanje u vezi sa slobodnijim slikama koje je snimila. Najčešće je novinari pitaju za mišljenje o današnjim muzičkim zvezdama i provokativnim nastupima, ali Vesna kaže da njoj niko takve stvari nije zamerao.

"Upravo jer je to bilo toliko lepo i sa ukusom, a pritom sam toliko dobro pevala i imala sjajne pesme, kao i danas, pa mi se sve prašta", izjavila je Vesna jednom prilikom. Tako je ostao zapamćen njen nastup u crnom pripijenom kombinezonu, koji je bio skoro potpuno providan. "Strateška mesta" bila su skrivena samo aplikacijom u obliku smokvinog lista. 

Međutim, uprkos provokativnosti i atraktivnosti, Vesna kaže da je često bila prilično usamljena.

vesna zmijanac providni kombinezon
Youtube / Vesna Zmijanac 

"Nisu mogli da dođu udvarači do mene, nažalost. Imala sam toliko obezbeđenja oko sebe da sam ponekad bila tužna što sam sasvim sama po hotelima i apartmanima. Nekako sam bila skroz sklonjena, samo bina i hotel", kazala je pevačica.

I danas  dobija brojne komplimente na društvenim mrežama. Voli da istakne kako joj ni u sedmoj deceniji grudnjak nije potreban. Silikone nikad nije ugradila, mada je pristala na uklanjanje masnih naslaga sa stomaka. Kaže da joj je ova operacija izuzetno teško pala i da se više nikad neće odlučiti na nešto slično.

"Umorila sam se od javnog života", kazala je svojevremeno za Blic. "Ovaj posao dugo radim i sasvim je normalno da želim da se povučem. Jedino što me i dalje drži je pesma, volim da pevam isto kao i pre pola veka kada sam počinjala. Sve ostalo mi stvara napor."

Najzanimljivije Vesnine slike pogledajte u galeriji!

Instagram / vesna_zmiijanac_official Nekad najlepša žena naše folk estrade.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna