Nenad Jezdić retko govori o privatnom životu. U braku je od 1996. godine, a zajedničke fotografije sa suprugom nikad nisu dospele u javnost.  Venčali su se 1996. godine u manastiru „Visoki Dečani“, na Kosovu i Metohiji, u prisustvu članova porodice i prijatelja, među kojima su bile brojne Nenadove kolege. Imaju četvoro dece tri ćerke i sina, a glumac poštuje odluke supruge da se medijski ne eksponira.

"Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života",  pojasnio je jednom prilikom Nenad koji se za "Blic Puls" prisetio početka porodičnog života.

“Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg”, rekao je glumac.

"Supružništvo, porodica, to je najuzbudljivije što čovek može da živi danas. Treba hteti, treba smeti. Meni je Bog dao. Jedino što će ovaj narod spasiti i što je iskonski i istinski opstanak ovog naroda, to je rađanje dece, a mi smo se toga odrekli. Mi više ne da ne živimo u saglasju s tim nego smo otišli potpuno u aut. Moja supruga i ja, koliko smo mogli, to je četvoro… nije moglo više. I svaka kuća mora da ima troje dece da bi ostalo ovo što je naša otadžbina. Znaš li šta je žena čoveče? Žene su svet produžile. Žene svet stvaraju. Nema veće radosti za ženu nego materinstvo, to ti tvrdim. I žena mora da rađa," pričao je svojevremeno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna