Španska kraljica Leticija je na letovanju i "na godišnjem odmoru" je, očigledno, i kraljevski dres kod. Žena kralja Felipea je oduševila svoje pratioce pojavom u mini haljini, iste dužine poput onih koje su obukle njene ćerke Sofija i Leonora.

Fotografije sa Palma de Majorke gde su njih tri prošetale sa svekrvom i bakom kraljicom Sofijom obišle su svet, a ženama nije promaklo da su sve četiri nosile espadrile. Leticija, ipak, privlači najviše pažnje. Bivša novinarka ima fantastičnu figuru. Ishrana joj se bazira na proteinima, bogato doručkuje i insistira na najmanje tri litre vode dnevno. 

kraljica leticija sofija leonor
Profimedia 

Trenira svakog jutra. Privatni trener dolazi u palatu, pa Leticija s njim vežba kardio vežbe, radi s tegovima, pa čak i boksuje. Redovno vežba jogu, ne puši, alkohol pije u minimalnim količinama i to samo u nekim formalnim prilikama.

Sve to ima blagotvorne efekte na njen izgled. Kad se pojavila u mini haljini, paparaci su snimili slike koje - po mišljenju stručnjaka za govor tela - pokazuju izvesnu hladnoću između Leticije i njene svekrve.

Ipak, insajderi na španskom dvoru misle da to nema veze sa dužinom snajkine haljine, već da je kraljica Sofija još malo ljuta zbog jednog neopreznog gesta Leticije pre par dana.

Stil kraljice ostaje neupitan - pogledajte je samo u galeriji slika!

Profimedia Sinonim za stil!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna