Velika ljubav Nataše Bekvalac, njen bivši suprug Ljuba Jovanović, odlučio se na ponovnu ženidbu. Njegova izabranica je crnokosa Milica, za koju svi kažu da je sušta suprotnost popularnoj pevačici. 

Ljuba je bivši rukometaš, ali je u žižu interesovanja javnosti došao nakon što je oženio "novosadsku Barbiku". Nataša je u njemu našla sigurnu luku posle razvoda od prvog muža, Dače Ikodinovića, a posebno je cenila način na koji se ponašao prema Hani, njenoj ćerki iz prvog braka. 

"Hana i Ljuba su drugari. Ali on je nekako uspeo da Hani bude i veliki autoritet. Bez povišenog tona, on na kraju istera svoje. Dok joj ja gotovo sve dozvoljavam, Ljuba je taj koji ume da kaže šta treba, a šta ne", ispričala je svojevremeno Nataša.

natasa.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ipak, pevačica mu je zamerala što je "preterano stegnut" i priželjkivala da je ležerniji i opušteniji. "Ljuba je čovek koji sve posmatra ozbiljno, za razliku od mene. Smatram da nema potrebe da sve stavlja u jako teške okove, koji mu nisu potrebni", kazala je ednom.

Međutim, čini se da je baš odnos prema deci bio najveća tačka sporenja između supružnika. Prema pisanju medija, Ljuba je želeo još dece, a Nataši je u tom trenutku bila presudno važna karijera. Navodno se zbog toga "ohladila" i njihova ljubav, pa se par razveo 2017. godine. Ljuba je bio mnogo zatvoreniji prema medijima nakon ovoga, pa se malo zna o Milici koja mu je prošle godine rodila dete. 

ljuba jovanovic.jpg
Instagram / ljiljana_jovanovic79 

Mala Irina je napunila godinu dana, a roditelji se spremaju da za nekoliko dana potpišu i "zvanični papir". Milica je na svom Instagram nalogu objavila samo jednu rečenicu - "Moja porodica je moj svet."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna