Fanovi pevačice Adel su oduševljeni svojim najnovijim otkrićem zbog kojeg sumnjaju da se njihova ljubimica tajno udala. Povodom prve nagrade Emi koju je osvojila za svoj TV koncert, Adel je objavila sliku na Instagramu.

Na toj fotki se vidi i deo njene dnevne sobe, koju su obožavaoci "skenirali" i zumirali do najsitnijih detalja. Tako su i uočili personalizovanu društvenu igru sa prezimenom "Polovi" i to ih je sve izuzetno obradovalo. Adelin momak se, naime, preziva Pol i sad mnogi veruju da je na tajnom venčanju pevačica promenila prezime.

Rič Pol i ona se znaju već godinama, a prošlog leta su objavili da se zabavljaju. Adel je bila udata za biznismena Sajmona Koneckog, s kojim ima osmogodišnjeg sina Anđela. Sajmon i ona su se venčali 2018. godine i iste godine se razišli.

adel dnevna soba.jpg
Instagram / adele 

Već neko vreme se šuška da se verila sa Polom, pa i udala za njega, ali pevačica to negira. "Nisam se udala, ali kao da jesam", kazala je u  intervjuu za britanski "Elle". "Nikad nisam bila ovoliko zaljubljena. Opsednuta sam njime. Definitivno želim još dece", kazala je muzička zvezda.

adel ric pol 0709496730.jpg
Profimedia 

Odnedavno nosi čak i dijamantski prsten, pa su obožavaoci van sebe od nagađanja. "Dobro, dobro. Nisam udata", odgovorila je ponovo na pitanja fanova. "Nisam ni verena. Samo volim skup nakit, čoveče", kazala je pevačica raspoloženo. 

Koliko je zaljubljena, svedoči i njena izjava za magazin "Roling Stoun", u kojoj je opisala ovu vezu kao "neverovatnu, otvorenog srca i najlakšu od svih u kojima je dosad bila". Ona je krila jedno vreme da su njih dvoje u ljubavi, kaže da je želela da to bude samo njena tajna.

adel 0709496734.jpg
Profimedia 

Posle predstavljanja novog dečka javnosti, veliki korak je bio i to što su u maju počeli da žive zajedno, u velelepnoj kući koju je Adel kupila od Silvestera Stalonea za više od 50 miliona dolara.

Udaja deluje kao prirodan sledeći korak, a da li ga je Adel napravila ili nije - moramo sačekati da sama otkrije!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna