Branka Katić  se 2021. godine vratila na ovdašnju scenu, i obradovala i njene kolege i publiku. Uprkos tome što već dugo živi u Engleskoj, gde je zasnovala porodicu, kao i činjenici da se poslednjih godina posvetila inostranoj karijeri, brojni poštovaoci nisu je zaboravili. Ostvarila je nekoliko uspešnih uloga, a simpatije publike je već osvojila u seriji "U klinču", u kojoj  tumači ulogu uspešne poslovne žene i brižne majke.

"Iz serije možemo da naučimo da žena može i treba da bude i uspešna i samostalna i da ne treba da sluša muža. Izvinjavam se mom kolegi Nikoli Koji, koji mi glumi supruga, dosta duhovito. Mislim da je zaista vreme da završimo sa patrijarhatom na našim prostorima, da žene treba da dobiju prostor koji zaslužuju i priznanje za to što rade. Vreme je za jednakost polova",  istakla je glumica koja sa Džulijanom Farinom,ima dva sina, Luja i Džoa.

"Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda", rekla je glumica jednom prilikom i priznala da recept za srećan brak ne postoji.

"Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

Još fotografija Branke Katić pogledajte u galeriji ispod.

Promo, Youtube / Printscreen / NOVA S Branka Katić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna