Legendarni pevač Šaban Šaulić, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći u februaru 2019. godine, iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, suprugu Gocu, ćerke Sanelu i Ildu i sina Mihajla. Pevačevi najbliži ne propuštaju da obeleže sve važne datume i na društvenim mrežama, a da bi Šaban danas slavio 71. rođendan podsetio nas je njegov naslednik.

"Dolaze neki dani i trenuci koje nisam ni u najgorim snovima zamišljao bez tebe, danas je jedan od tih dana, a tebe nema... Ali i danas na tvoj rođendan kao i svaki drugi dan ti si sa mnom i pokazuješ mi put... Srećan rođendan, ćale moj, ponosu i uzoru za ceo život!“, napisao je Mihajlo.

 Inače, Šabanov sin je odlučio je da stane na "ludi kamen" i verenicu Marinu Velimirović odvede pred oltar.

 Budući supružnici saznali su da će sledeće godine postati roditelji, zbog čega je sreća višestruko uvećana.

"Svi su neopisivo srećni zbog svega lepog što im se dešava. Naravno. Čim su budući mladenci saopštili svojim porodicama novosti, počeli su da se prave planovi za svadbu, tako da su pripreme ovih dana već u toku",  rekao je izvor za "Objektiv". Iako se pisalo da je svadba odložena Mihajlo i Marina ostali su pri odluci da se venčaju.

Šaban Šaulić danas bi slavio rođendan
Instagram/Mihajlo Šaulić 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna