Olivija Vajld tačku na vezu dugu sedam godina s Džejsonom Sudeikisa stavila je u novembru 2020 godine, a izvori su tvrdili da je rastanak bio prijateljski. Njihovo dvoje dece Otis Aleksander (9) i ćerka Dejzi Džozefin (6) oboma su bili apsolutni prioritet, ali samo dok u javnost nije isplivala fotografija na kojoj se glumica drži za ruke sa sa deset godina mlađim pevačem Harijem Stajlsom.

Glumac nije mogao da oprosti bivšoj što je tako brzo zaboravila njihovu veliku ljubav, pa je odlučio da joj se javno osveti. Naime, dok je holivudska glumica bila na sceni i govorila o novom filmu na "CinemaCon-u" u Las Vegasu, stigla joj je koverta na kojoj je pisalo "lično i poverljivo". Bivši joj preko posrednika uručio papire o starateljstvu.

Olivija Vajld i Hari Stajls
Profimedia 

"Papiri su dostavljeni da bi se utvrdilo starateljstvo u vezi sa decom gospođe Vajld i gospodina Sudejkisa. Gospodin Džejson nije imao prethodno saznanje o vremenu ili mestu kada bi koverta bila isporučena, jer je to zavisilo isključivo od kompanije koja je uključena u proces i nikada ne bi dozvolio da joj se uruči na tako neprikladan način", rekao je izvor blizak bišim partnerima tada. Olivija ipak nije komentarisala ovu situaciju - ljubav sa deceniju mlađim parnetrom potpuno je ispunila njena očekivanja. 

"Ali mislim da kada ste zaista srećni, nije važno šta stranci misle o vama. Vama je važno šta je stvarno, šta volite i koga volite", rekla je ona i istakla da nema razloga da se stidi.

Olivija Vajld i Hari Stajls
Profimedia 

"Veoma je lako da se kontrolišu žene koristeći krivicu i stid, a ja nemam vremena za krivicu i sramotu. Posao koji sam lično radila u poslednjoj deceniji je učenje da imam pravo glasa i da svoj glas shvatam ozbiljno", rekla je Olivija.

Bivši član grupe "One Direction" Hari Stajs uspostavio je odličan odnos sa decom svoje devojke. 

"On je i sam veliki klinac. Provodi sate igrajući se s Olivijom decom i zabavljajući ih. Uživa da ih vodi u park, da igra žmurke s njima, da na plaži prave zamkove od peska", rekao je za Life & Style izvor blizak pevaču. Olivija je očarana Harije,

"On je stvarno usrećuje. Kao da je izmamio njenu otkačenu stranu",  rekao je nedavno za Us Weekly izvor blizak glumici.

Olivija Vajld i Hari Stajls
Profimedia 

Par se upoznao na snimanju filma "Ne brini, draga", čiju režiju potpisuje Olivija, a u kom Hari igra glavnu ulogu. 

"Imao sam divno iskustvo radeći pod Olivijinom rediteljskom palicom. Gluma je ponekad veoma neprijatna. Potrebno je puno poverenja ako želite da joj se potpuno posvetite. Kada imate poverenja u svog reditelja, to je veliko olakšanje, tako da je to bilo od velike pomoći“, izjavio je Stajls.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna