Legendarni pevač Šaban Šaulić, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći u februaru 2019. godine, imao je veliku želju - da se njegov sin Mihajlo oženi. Ćerke Sanela i Ilda su zasnovale svoje porodice, pa je pevač priželjkivao da se i njegov naslednik skrasi i podari mu unuče.

Mihajlo je ženu svog života pronašao nedavno. Srce mu je osvojila Marina Velimirović sa kojom čeka dete, zbog čega su požurili s pripremama za venčanje. Međutim, oni su ipak , navodno, odlučili da otkažu svadbu koja je bila zakazana za jesen.

"Marina je u četvrtom mesec trudnoće i sada je sa Mihajlom u Švajcarskoj. Oni su planirali da se vančaju pre nego što beba stigne na svet i to je najviše obradovalo Gocu. Svi su im se ponudili da im pomognu oko pripema kako se ne bi mladenci mnogo umarali i stresirali, ali Mihajlo i Marina su nedavno odlučili da sve otkažu i to su saopštili porodicama. Mihajlo je bio taj koji je potegao tu temu, jer opet je zavladao korona virus",  navodi izvor za "Star" i ističe da je Goca razočarana zbog ovakvog razvoja događaja.

"Oni su se dogovorili da odlože sve, pa da svadba bude sledeće godine, najverovatnije u oktobru kad bi i krstili bebu. Goca je ipak razočarana jer se baš radovala i nadala da će se ispuniti Šabanova želja da se Mihajlo oženi",  zaključio je izvor.

Svadba Mihajla Šaulića otkazana
ATA / Antonio Ahel 

Mihajlo je doneo odluku da posle očeve smrti napusti Srbiju. On se preselio u Švajcarsku, a prošle godine je postao novi generalni konzul Srbije u Cirihu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna