Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević ne mare za mišljenja drugih ljudi i čaršijske priče. Iako im mnogi nisu predviđali svetlu budućnost, oni su u braku čitavu deceniju. Modna kreatorka ne skriva koliko je srećna uz svog 35 godina mlađeg supruga i ističe da uživaju u svom porodičnom miru.

"Vreme definitivno leti, ali mi se ipak čini da smo juče bili na Zlatiboru gde je sve počelo. Moram da priznam da me je Veljko naučio da uživam u sitnicama i da ako nešto ne ide, samo pustim jer za sve postoji pravo vreme. Za sebe često kažem da sam romantična starica, da se ne uklapam u savremeni koncept života, po kojem je sve dozvoljeno. Još može da me šokira sve što iskače iz mog poimanja moralnih načela i vrednosti", rekla je Verica koja je pored supruga naučila brojne stvari.

"Veljko i ja smo vremenom smanjili krug prijatelja, malo je onih koji nam dolaze u kuću. Učaurili smo se i uživamo daleko od svega. Kod mene je ta potreba došla u zrelim godinama, dok je kod njega tako oduvek. Pored njega sam naučila da sve što me uznemirava sklonim od sebe, a samim tim i da širim vidike", objasnila je Verica za "Blic", dok je Veljko potvrdio da sjajno funkcionišu zajedno.

"Sjajno se uklopila u moj stil života. Mislim da ne postoji stvar na svetu koju joj mogu preložiti, a da ona ne kaže "ajde". To je jedna od genijalnijih osobina koje volim kod nje i razlog zbog koga je naš odnos takav kakav jeste. Na motoru smo prokrstarili pola Evrope, godinama na letovanje idemo kamperom. Možda je sada vreme da poletimo, razmišljam o nekom motornom zmaju",  istakao je Veljko, na šta mu je Verica sa osmehom odbrusila: - "E, na to ćeš ići sam!"

Pre nego što se udala za sadašnjeg supruga Veljka, Verica je imala dva braka u kojima je dobila troje dece - ćerke Elenu i Milenu i sina Miodraga.

Fotografije Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Kuzmancevicc Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, bez obzira na veliku razliku u godinama, nikada nisu posumnjali u svoju odluku da se venčaju.