Ivana Selakov je dugo na estradi, ali je "pevački zanat" ispekla kao prateći vokal. Nastupala je sa mnogim zvezdama, a jedna od njih je bila i Ceca Ražnatović.

Ona je odigrala i presudnu ulogu u Ivaninoj karijeri, u trenutku kad je konačno skupila hrabrosti da joj se obrati za savet. Evo kako se to odigralo...

"Iako smo bile samo saradnice,Ceca je odigrala ključnu ulogu u mojoj karijeri. Ona je najveća zvezda, a opet i žena iz naroda koja hoće svima da pomogne. Pesme za prvi album sam skupila pomoću štapa i kanapa, ali je najveća stavka bila objaviti album."

Ivana kaže da je jedva skupila hrabrosti i da joj je bio važan samo Cecin savet. "Želela sam da mi kaže da li sam joj više za `Siti rekords` ili za `Grand`?" priča Ivana. `Pitala me je: "Je l' si ti to dogovorila?` Odgovorila sam da nisam, a ona meni: `Čekaj, bre, sada ću ja da vidim, zovem te za pet minuta.`

ivana selakov 2.jpg
Instagram / selakov 

I Ceca je uradila baš kao što je rekla - pozvala Ivanu i saopštila joj divne vesti. "Zvala sam Sašu Popovića. U ponedeljak imaš sastanak, ponesi pesme", kazala joj je. "Nisam mogla da verujem", prisećala se kasnije Ivana. 

"Ceca i ja se u to vreme nismo družile, bila sam njen prateći vokal. Ona je oduvek bila drugačija od ostalih, opuštena je, normalna... Od nje sam mnogo toga naučila u poslu. Gledala sam je kako se ponaša na bini, sa publikom, slušala šta priča u intervjuima."

Nakon sastanka sa Sašom Popovićem i objavljivanja novih pesama Ivana i Ceca su nastavile poslovnu saradnju koja traje do danas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna