Ivana Selakov i Predrag Mirković 2018. godine dobili su ćerkicu Krunu, koja je, kako joj i ime kaže, kruna njihove ljubavi.

Od tada sve manje  razmišljaju o svadbi, jer su i bez papira skladna i srećna porodica.

"Možda je ta neka ideja i postojala, ali onog trenutka kad smo se ostvarili kao roditelji poenta naše veze je dobila pravi smisao i to je nekako palo u vodu. Pričali smo o tome, ali iskreno to mi je neka prekomplikovana organizacija", rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

Kruna sada ima četiri godine i voli da sluša mamine pesme, ali i da gleda spotove.

"Ja joj ne puštam moje pesme. Sama nađe način i pusti jer voli. Interesantno joj je da gleda te spotove. Ima ljubav prema muzici, a za talenat ćemo da vidimo", kaže Ivana.

Iako joj je i ovo leto većinom radno i prepuno nastupa, Ivana Selakov priznaje da poslednjih godina sve više voli da peva u Beogradu, a manje da putuje.

"Ja sam, iskreno da vam kažem, ovog leta radila u Beogradu više nego ikad. Mnogo volim da radim u Beogradu, volim da sam blizu kuće, a sa druge strane ima dovoljno ljudi, turista i lokala gde može da se radi. Ja stvarno najviše volim da radim kod kuće", objasnila je pevačica i dodala:

"Bila sam dva puta ovog leta na primorju, ali odradim jedan nastup i nastavim jer imam dosta nastupa u Srbiji, nešto u Bosni i regionu, ali radila sam dosta godina unazad na primorju i ima to neku draž. Ali kad sam napravila računicu, meni ovako najviše odgovara."

Još fotografija Ivane Selakov pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/Kurir, Youtube/Printscreen/RTV Pink Official Ivana Selakov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna