Anastasija Ražnatović je nekoliko godina bila neodlučna u pogledu svoje karijere, a onda je rešila da zanemari modeling i opredeli se prvenstveno za muziku.

I u tom poslu izgled je izuzetno važan, a ona kaže da stalno ima pomoć tima - šminkera, frizera, stilistkinje. "Ne mogu sve sama iako mislim da imam ukusa", izjavila je mlada pevačica u emisiji "Leto u Srbiji" na RTS.

anastasija raznatovic
ATA / Antonio Ahel 

"Sve to je deo mog posla - vizuelni identitet, pesme, sve", kaže popularna Tasa. Prepričala je situaciju koja se Ceci samo jednom desila, a to je da se pojavila u istoj haljini dva puta.

"Odmah je izašao naslov 'Ceca se ne presvlači'", ispričala je Anastasija uz osmeh. "To je deo našeg posla, sve nam se broji, ljudi pamte. Zato moramo da budemo inovativni", kaže mlada nada srpske estrade.

"Imam svoj fazon, stil koji guram, idem polako. Mislim da ništa ne treba da se upoređuje. Meni je bilo lakše jer sam rasla pred kamerama. Prvi put sam na televiziji bila kada sam imala samo 29 dana", ispričala je.

anastasija raznatovic 2.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Danas u poslu ima i potpunu podršku majke, koju nipošto ne želi ni da kopira ni da se s njom takmiči. Ona me ne opominje za stajling, pre se dešava da mi Veljko kaže 'U tome si krenula?', nego mama", zaključila je ona.

Zavirite u galeriju slika i pogledajte neke od Anastasijinih najzanimljivijih stajlinga.

ATA / Antonio Ahel Stil!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna