Branka Nevistić godinama je važila za jedno od najlepših domaćih TV lica, ali već više od deceniju lepe voditeljke nema na malim ekranima.

Branka, koja će u novembru proslaviti 54. rođendan, se u potpunosti posvetila porodičnom životu, a svaki slobodan trenutak koristi za romantična putovanja sa suprugom Branislavom Grujićem za kog se udala u Italiji 2014. godine.

Branka i Branislav prvi put su se zabavljali 2010. godine, godinu dana kasnije su se rastali, ali su se 2012. pomirili. Intimno venčanje održano je 2014. u Veneciji, a prisustvovalo je svega tridesetak zvanica.

"Budući da su vezu skrivali daleko od očiju javnosti, Branka i Bane su odlučili da se venčaju u inostranstvu kako bi izbegli paparace i prisustvo medija. Njena želja je bila da to bude Venecija, pošto su već nekoliko puta bili tamo. Ona je angažovala poznatu italijansku agenciju za organizovanje svadbi, a svečana ceremonija održaće se u jednom od najluksuznijih hotela u tom romantičnom gradu. Na venčanju će biti oko 30 zvanica, njihovih prijatelja i članova porodica, a koliko znam među poznatim svatovima naći će se voditeljka Maja Žeželj, kao i glumac Dragan Bjelogrlić, koji će doći sa suprugom Majom", ispričao je tada izvor za "Alo".

Voditeljka je tada potvrdila da se za Branislava udaje u Italiji i da je veoma uzbuđena, a prehodno je u jednom intervjuu istakla da je on muškarac njenih snova.

"Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim", rekla je za "Story" Branka. 

Brankin suprug je jedan od najuspešnijih srpskih biznismena. Predsednik je jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji. Pored toga, među vlasnicima je još pet preduzeća.

Branislavu Grujiću je, inače, ovo treći brak, dok iz prvog ima sina. Branka Nevistić sa Branislavom je prvi put stala pred oltar, a pre toga bila je u vanbračnoj zajednici sa košarkašem Momčilom Lavrnićem, sa kojim ima sina. Nakon što su se on i Branka rastali, Momčilo je uplovio u brak sa pevačicom Anom Stanić, sa kojom je dobio još jednog naslednika.

Još fotografija Branke Nevistić i Branislava Grujića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/corallo_verde Branka Nevistić sa mužem Branislavom Grujićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna