Anu Ivanović obožavaoci već zapitkuju da li se sprema da prikaže svoju modnu liniju! Bivša teniserka je već pokazala toliko zanimljivih odevnih kombinacija i modnih detalja tokom leta da bi to imponovalo i najvećim svetskim manekenkama. Pritom je već najavila kako radi na novom, specijalnom projektu i fanovi se pitaju - šta li je to?

Neki kažu da bi Ani najviše odgovaralo da lansira svoju ličnu modnu "kapsulu". Ovaj izraz je postao popularan otkako se ponovo promoviše minimalizam kao stil života. Koristi se da označi mali broj komada garderobe od kojih se svaki slaže sa svakim i omogućava da brzo i lako pravite kombinacije. Ako se na to odluči, Ana će sigurno uvrstiti u kapsulu i ove nove pantalone o kojima priča Instagram! Evo kako... 

Ravne pantalone koje se blago šire niz nogu su apsolutni hit sezone za jesen 2022. godine. Ovaj kroj će imati i "fešn" farmerke, a za poslovni stil je on izuzetno primenljiv. Dužina treba da bude do samog risa na nozi, tako da planirajte da ih nosite uz makar malu potpeticu - na ravnom možete delovati "trapavo". 

ana ivanovic.jpg
Instagram / anaivanovic 

Anine pantalone su načinjene od satena pa su prikladne, pre svega, za svečanije prilike. One imaju i specijalan detalj koji sužava kukove i butine, a to je umetak od crne tkanine na pojasu i duž nogu. Ana je toliko vitka da njoj ovaj modni trik nije neophodan, ali mnoge dame će biti oduševljene ako uspeju da nađu sličan model pantalona u prodaji.

Koji su drugi aduti Anine buduće modne kapsule, ako se odluči na tu avanturu, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / Ana Ivanovic Modne kombinacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna