U domu pevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića danas se slavi. Popularni par je, naime, na današnji dan prošle godine sklopio građanski brak, te će ovaj datum zauvek biti poseban u njihovim životima.

Pevačica je tim povodom podelila fotografiju sa venčanja i uputila svom suprugu emotivnu poruku.

"U tvom zagrljaju, ovako srećna, do kraja života", napisala je Katarina, nakon čega su usledile brojne čestitke.

Kaća i Marko su, budući da je pevačica tada bila u šestom mesecu trudnoće, prošle godine odlučili da građansko venčanje obave samo u krugu kumova, članova najuže porodice i nekoliko najbližih prijatelja, a ceremonija je obavljena na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju, koji pevačica izdaje za različite proslave.

"Trenutak kada me je otac dopratio do čarobno dekorisane bašte, a zatim do romantičnih rajskih vrata ispred kojih su me čekali matičar i Marko, ne može da se meri ni sa čim što sam do sada proživela. Toliko je sve bilo dirljivo da su mi suze radosnice nekontrolisano tekle, što nema veze s tim što sam u šestom mesecu trudnoće," rekla je Katarina nakon venčanja za "Story".

U decembru prošle godine, bračni par dobio je ćerku Katju, a u junu ove godine organizovali su crkveno venčanje i veliko svadbeno slavlje. Kaća i Marko najpre su izgovorili sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save na Vračaru, a potom je slavlje upriličeno u jednom beogradskom hotelu. I na građanskom i na crkvenom venčanju Katarini je kuma bila dugogodišnja prijateljica i koleginica Andreana Čekić.

katarina grujic marko gobeljic
Instagram / katarinagrujic.doll 

"Andreana je jedna od mojih najbližih prijateljica i osoba od poverenja, ne znam ko bi bolje od nje obavljao tu funkciju. Ona i Markov kum Jovan bili su pravi tandem na svadbi. Što se poklona tiče, od Andreane sam dobila divan skupoceni prsten, a muzika je došla usputno", ispričala je ranije pevačica.

Kaća Grujić nedavno je bila na prvom letovanju sa ćerkom, ali Marko nažalost nije mogao sve vreme da im pravi društvo tokom odmora u Crnoj Gori.

"Ja sam od svoje sedme godine provodila celo leto u Budvi sa roditeljima, a sada sam uspela da spojim i posao i privatni život i uspela sam da se lepo organizujem da mi ne padne teško stvarno, i mislim da mi je ovo najlepše leto do sad. Naravno, falio nam je Marko, on je zbog svojih poslovnih obaveza ostao u Beogradu mesec dana i bili smo razdvojeni, nedostajao nam je mnogo, kao i mi njemu. Ali mladi smo, zdravi, pravi, on ima svoj posao, ja svoj, kad je imao dva dana slobodno pridružio nam se, prvim letom je doleteo, tako da smo ta dva dana iskoristili", rekla je pevačica pre nekoliko dana u emisiji "Premijera".

Fotografije sa crkvenog venčanja i svadbenog slavlja Katarine Grujić i Marka Gobeljića pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Provod do zore!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna