Glumica Sloboda Mićalović ovog leta spojila je posao i uživanje, pa je tako, između ostalog, prisustvovala i nedavno završenoj manifestaciji Filmski susreti u Nišu.

Kako je nekoliko dana ranije napunila 41 godinu, osvrnula se na svoj rođendan objasnivši da ga retko proslavlja jer je rođena tokom letnje sezone, kada su svi na odmorima.

"Ne slavim rođendane na veliko, prošle godine jesam zato što je bio jubilarac, 40. rođendan, pa sam okupila u svojoj vikendici neke ljude, svoje drage prijatelje koje sam želela da vidim. Ali ove godine ne, u krugu porodice. Ja sam dete koje je rođeno u avgustu, tad obično niko nije tu, tako da nemam naviku da ga slavim", objasnila je lepa glumica u emisiji "Exkluziv".

sloboda micalovic
Kurir / Marina Lopičić 

Iako posvećuje pažnju svom izgledu i redovno se neguje, Sloboda je jednom prilikom istakla da ne robuje trendovima i da ne želi da se podvrgava estetskim korekcijama koje će sa njenog lica ukloniti sve ono što joj je priroda podarila.

"Ja stvarno volim da imam bore. Frustrira me što moramo da budemo mlade, lepe, zategnute. Ne, ne moramo. Moj karakter se menja, život me je promenio i na bolje i na lošije, neke stvari su se desile, pa su ostavile tragove. Smejalice se ne zovu uzalud tako. Da, želim da ih imam jer se smejem. Zaista mislim da je došao poslednji trenutak da se odupremo tom 'moraš'", rekla je svojevremeno Sloboda koja se trudi da na svom licu što manje koristi invazivne metode.

Sloboda Mićalović o Vojinu Ćetkoviću i ćerkama
Printscreen / TV Prva 

"Nemam ništa protiv tretmana, bilo da je mezoterapija, PRP ili nešto drugo, ali koža treba da se maže, hrani, da joj se posveti pažnja. Imala sam sreću da mi je filmska šminkerka Cana, koja, nažalost, više nije među živima, još dok sam radila svoj prvi film 'Zonu Zamfirovu' rekla: 'Nemoj da ti je palo na pamet da sada, sa dvadeset godina, ne počneš da se neguješ'. Milena Dravić mi je isto to poručila", rekla je glumica ranije za "Alo".

Još fotografija Slobode Mićalović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sloboda_micalovic_boba, Antonio Ahel/ATAImages Slavi 41. rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna