"Tek kada sat stane, vreme počinje". Misteriozna poruka koju je Dunja Jovanić objavila uz romantičnu fotografiju uzburkala je duhove na Instagramu

Lepa influenserka je ispružene noge spustila u krilo misterioznog muškarca i to je izazvalo pravu lavinu komentara.  Da li je u pitanju nova ljubav?

"Konačno", "Čestitamo", "Ma znala sam da nešto krije ta Crna Gora", "Mićko i dalje zagonetna ličnost", "Dvoje su se tako smuvali", "Ozbiljno drži, nema bežanja", samo je delić onoga što se moglo pročitati...

dunja jovanic.jpg
Instagram / iamfashionbabe 

Dok se svi nadaju da će se otkriti ko je zgodni momak uz koga se "Fashion Babe" privila, ipak se čini da će njegov identitet zasad ostati tajna.

dunja jovanic 6.jpg
Instagram / imfashionbabe 

"Postoji pravilo koga se držim i koga ću se uvek držati, a to je da svoj privatni život ne otkrivam i ne delim sa svetom, jer se tiče mog privatnog mira koji mi i te kako odgovara. Što se tiče muškaraca, ne postoji poseban tip kojem težim, ali volim oštroumne, pametne, zrele, uspešne muškarce koji znaju šta hoće, znaju da cene i poštuju sve ono što sam ja", kazala je Dunja jednom  prilikom.

Modna izdanja popularne influenserke pogledajte u galeriji slika!

Instagram / imfashionbabe, ATA Images/ M.M Modni stil popularne blogerke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna