Demet Ozdemir se udala za Ogzana Koča, uprkos vestima da će svadba biti otkazana. Premda se, kao razlog, u nekim turskim medijima navodile vremenske nepogode i najavljena obilna kiša, neki su čak sumnjali da se lepa turska glumica možda predomislila.

Zvezda TV serije "Sanjalica" i njen verenik Ogzan, poznati turski pevač, već su ranije imali trzavice i rastajali se. Podsetimo, Demet su ranije dovodili u vezu sa Mustafom Sandalom, ali i popularnim glumcem Džanom Jamanom. Međutim, ipak su priče o odlaganju venčanja  bile samo glasine koje su raspršene objavama na Instagramu.

Demet je na svom profilu, zasad, objavila samo slike sa devojačke večeri. Na "večeri kane", kako se skup običaja vezanih za pripremu neveste, naziva u Turskoj, glumica je prolila dosta suza. Ipak, na njenom Instagramu, slike pokazuju i tipično devojačko veselje i solidarnost. 

Na svadbi je, reklo bi se, Demet bila prilično nervozna. Na jednom od snimaka je vidljivo kako je mladoženja hrabri, držeći je za ruku. 

Venčanica je bila vrlo neobična - tipičan uski kroj je naglašen jedinstvenom tkaninom koja ostavlja utisak da je čitava haljina od isprepletanih tračica. Stil minimalizma je naglašen i velom bez ukrasa i čipke, kao i bidermajerom od nekoliko kala. 

Gosti su se proveli odlično, o čemu svedoče objave na Instagramu, pa zavirite u galeriju slika da i vi osetite deo atmosfere. 

Instagram / puciwed Mlada je nosila neobičnu venčanicu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna